Toplu Taşıma İle Nasıl Gelirsiniz
21 Şubat 2024

Hastanemizin merkez binası Şahinbey İlçesi  Şahveli Mahallesi Dr.Rauf Yılmazer Caddesi 1 Numaralı adrestedir. Hizmet binamız şehir merkezinde yıkılan eski Çocuk Hastanesinin arazisi üzerine yapılmıştır. Binamız Hürriyet Caddesinden Dr.Rauf Yılmazer Caddesine dönülen köşede bulunmaktadır. Hürriyet Caddesi binamızın doğusunda, Dr.Rauf Yılmazer Caddesi kuzeyindedir
Merkez Binamızın Yeri

Hastanemize Adliye veya Burç Kavşağı/İbn-i Sina yönlerinden tramvay ile gelecek olanların "Vilayet" durağında inerek Hürriyet Caddesinden Balıklı yönüne doğru yaklaşık 700 metre yürümeleri veya yürümek istemeyenlerin Vilayet durağında Hürriyet Caddesi yönüne belediye veya özel halk otobüslerine aktarma yapıp 1 durak sonra (Hastane Durağı) inmeleri gerekir.
Hürriyet Caddesinden geçen bütün belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri ve dolmuşlar (B5,13,15,19,21,29, M16,19,20, K48,54, S03,05) hastanemizin önünde (Hastane ve Küçük Sigorta Durakları) durmaktadır. Toplu taşıma araçları kullanarak İnönü Caddesinden gelecek olanlar Özel Tam-Med Hastanesi durağında inip Dr. Ersin Arslan hastanesinin bahçesinden geçerek yaklaşık 300 metrelik bir yürüyüş ile Hastanemize ulaşabilirler.
Özel araçları ile gelecekler için Hastanemizin çevresinde bir çok özel otopark mevcuttur.
Atatürk Bulvarı üzerinden Eblehan yolunu kullanıp yürüyerek gelmek isteyenler ise Kurtuluş Camii önünden Dr.Rauf Yılmazer caddesine dönerek 200 metre sonra Hastanemize varabilirler.
Ayrıca hava alanından gelen HAVAŞ servisleri de sağlık tesisimizin önünden geçmektedir.
Selma-Adnan İnanıcı Semt Polikliniğimiz ise Ocaklar Mahallesi Hasip Dürri Caddesi No:230/1B adresinde (25 Aralık Polis Karakolu'nun yanında) hizmet vermektedir. Yavuzlar, 60.Yıl, Perilikaya ve Üçoklar otobüs hatları ile ulaşım sağlanmaktadır.