Ameliyathane ve Yataklı Servis Hizmetleri
06 Ocak 2022

Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ameliyathane ve yataklı servis bulunmaktadır. Diş hekimi, hekim yardımcıları  ile anestezi uzmanlarının da dahil olduğu ekip tarafından ameliyathanemizde genel anestezi veya sedasyon altında engelli vatandaşlara yönelik diş çekimi, dolgu, diş eti hastalıkları tedavisi gibi hizmetler verilmektedir. Ameliyathane ve yatış işlemleri yapılacak hastaların tahlil ve tetkikleri hastanemiz ile Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi arasındaki protokol sayesinde en kısa sürede hazırlanır. Anestezi uzmanı tarafından genel anestezi  veya sedasyon uygunluğu tespit edildikten sonra diş tedavi işlemlerine başlanır. Hastanın durumuna göre aynı gün veya daha sonraki günlerde taburcu işlemleri gerçekleştirilir.